De villa´s

Een plek voor vakantie met familie of vrienden.

Villa La Posada

Villa La Posada (Meer Info)

Het landelijk toerisme geeft een extra dimensie aan Villa la Posada

Ons landelijk gelegen huis Villa la Posada is een ideale plek voor natuurliefhebbers. Het huis ligt op een landgoed direct aan de rand van het dorp Canillas de Albaida. Er bevinden zich zeven tweepersoonskamers, een enorme tuin, een barbeque en een zwembad. Bovendien is er een grote gemeenschappelijke salon met grote keuken die volledig ingericht is. De kamers hebben allemaal hun eigen badkamer, televisie en een geluidsinstallatie. Vanuit iedere kamer heeft men een grandioos uitzicht. Een verblijf in La Villa is een bijzondere ervaring.

Villa Sara

Ons landelijk gelegen huis Villa is een ideale plek voor natuurliefhebbers. Het huis ligt op een landgoed direct aan de rand van het dorp Canillas de Albaidamet zicht op het natuurpark Sierra de Tejeda y Almijara. Vanuit iedere kamer heeft men een grandioos uitzicht op dit gebied. Een verblijf in de Villa is een bijzondere ervaring.

Villa Lucía

Villa´s gericht op de oostkant van de bergen men een grandioos uitzicht op dit gebied. Een verblijf in de Villa is een bijzondere ervaring.
Bovendien bieden we een zwembad dat je deelt met twee andere huizen en eenprivé parking.

 

Villa Martina

Onze villa´s combineren onafhankelijkheid en privacy in een prachtige regio; La Axarquia.
Vanaf het ruime terras met BBQ en Jacuzzi geniet je van schitterende uitzichten